Beschikbaarheid

Telefonisch kunnen wij helaas niet altijd, -of met zekerheid- beoordelen of er daadwerkelijk plek is voor uw hond(en). Hiervoor vragen wij u online een reserveringsaanvraag te doen. U krijgt dan snel een antwoord of bevestiging.

Als er plek is zullen we de reservering concreet maken en u een factuur of betaling sturen. Als deze is voldaan bent u verzekerd van uw reservering. U mag deze reservering nog binnen 14 dagen annuleren. Mocht de door u aangevraagde periode volgeboekt zijn, dan ontvangt u van ons een bericht en geven we aan welke periode eventueel nog wel mogelijk is.

Beschikbaarheid

Bekijk in de kalender hiernaast of uw gewenste startdatum van opvang nog beschikbaar is.

Op zon- en feestdagen kunt u uw hond niet komen halen of brengen. Uw hond kan dan wel bij ons verblijven.

Is de gewenste periode beschikbaar? Plaats gemakkelijk online uw reservering.

Reservering plaatsen

Ons hondenhotel is vooral bedoeld voor Doodles, Poedels, Pomeranians, andere kleine kwetsbare hondjes en mixen van deze rassen. Voor andere soorten honden graag van tevoren contact opnemen.
Wij nemen geen “risico rassen” aan, daarnaast zijn er ook verschillende rassen die wij niet aannemen waarvan uit ervaring is gebleken dat ze het minder goed doen in onze groepsopvang hoe sociaal ze ook kunnen zijn. Reuen moeten gecastreerd zijn.

Hondenopvang in groepsverband Hondenhotel Laura