Kamers

Kamers

Bij Hondenhotel Laura hebben we 3 hondenhotel/huis kamers. De huiskamers zijn voorzien van vloerverwarming en airconditioning.

Elke huiskamer krijgt zijn eigen vrije uitloop zodat de honden zelf kunnen kiezen of ze even een frisse neus willen halen of niet. ’s Nachts worden deze sluisjes uiteraard wel dicht gedaan zodat we goed toezicht kunnen houden en de hondjes blijven altijd droog, en in de winter warm liggen. 

Ze hebben altijd toegang tot vers (stromend) drinkwater en elke kamer is voorzien van een bank en fijne manden en andere ligplekken waar de honden fijn kunnen rusten. Ook zorgen we altijd dat de hond zich kan terugtrekken als die daar behoefte aan heeft. 

Verbouwing

Hier kunt u alvast een impressie krijgen van onze locatie. De huiskamers, entree, buitenspeelplaatsen, grote speelweide en de bijbehorende trimsalon moeten nog gemaakt/aangepast worden.

Wij gaan hiermee aan de slag per 1 december. Hopelijk kunnen we u dan snel het eindresultaat laten zien.

Vermaak

Wij zullen de honden regelmatig vermaken en uitdagen d.m.v. een snuffelmat, hersenwerkje of iets anders. Uiteraard is er ook genoeg ruimte en tijd voor even persoonlijke aandacht en knuffels.

Muziek

Wij doen er alles aan om uw hond zich op zijn gemak te laten voelen. Het is wetenschappelijk aangetoond dat bepaalde muziek een rustgevend effect heeft op mens en dier. Wij hebben dan ook de gehele dag muziek aan zodat de hond zich op zijn gemak voelt.

Vermaak in het hondenpension
Hondenopvang in groepsverband Hondenhotel Laura

* Wij nemen geen “risicorassen” aan. Daarnaast zijn er ook verschillende rassen die wij niet aannemen waarvan uit ervaring is gebleken dat ze het minder goed doen in onze groepsopvang hoe sociaal ze ook kunnen zijn. Reuen moeten gecastreerd zijn.

Groepsverband

Ze verblijven in kleine groepjes met soortgelijke honden. Zo proberen we echt een groep voor alleen maar kleine en kwetsbare hondjes te maken zoals Pomeranians en dwerg/toy poedels. In deze kamer, voor kleine hondjes, worden dan ook geen grote of zware honden geplaatst.

Op deze manier proberen we eventuele conflicten of incidenten (dan wel expres of niet door bijv. te ruig spelen) te voorkomen. Wij zullen altijd proberen groepjes te maken van gelijke grootte en de karakters zo goed mogelijk te matchen. 

Door deze opzet is dan ook helaas geen plaats voor honden die niet sociaal goed in een groep kunnen functioneren of het niet fijn vinden.