Over Ons
Mijn naam is Laura Veldhuizen en samen met mijn man Marc, twee kinderen en drie honden (een grote poedel en twee pomeranians) zijn wij in november in Gemonde gaan wonen. Daar kon ik eindelijk mijn lang gekoesterde idee gaan uitvoeren. Een luxe hondenhotel met hotelkamers.
Mijn liefde voor dieren en met name honden begon al heel vroeg. Al sinds mijn kinderjaren heb ik mijn moeder vol passie aan het werk gezien in de trimsalon. Ik schoot haar te hulp daar waar nodig was. Thuis hadden wij veel dieren om ons heen en dus ook een aantal honden. Ik was dan ook veel en vaak met dieren, en dan met name honden, bezig.
Het verzorgen van dieren zat er dus ook al vroeg in, en in mijn tienerjaren had ik dan ook regelmatig een oppashondje. Dit begon met een schattig teckeltje genaamd bobby en zo volgde er nog een aantal. Vooral tijdens mijn schoolvakantie paste ik dan op deze hondjes.

Door de ruimte in de schuur en eromheen kreeg ik eindelijk de kans om mijn lang gekoesterde plannen en ideeën uit te voeren. Nu kan ik eindelijk mijn (speciale) opvang beginnen in combinatie met de Trimsalon en trainingen geven.

Laura op Groomania met Lola
Laura in opleiding bij Anniek winters

Opleidingen

Als eerste heb ik de opleiding Paraveterinair niveau 4 gevolgd en met succes afgerond. Daarna heb ik de opleiding hondentrimmen aan het HKI gevolgd en ook met succes afgerond. Doordat mijn plannen steeds meer vorm kregen en we wilde gaan verhuizen ben ik de opleiding, Besluit hond en kat aan het Aeres in Barneveld gaan volgen in 2022. Ook deze opleiding heb ik behaald zodat ik volledig gecertificeerd ben. Als laatste heb ik in het voorjaar van 2023 nog de opleiding tot gedragstherapeut gevolgd aan de AW academy. Alle opleidingen komen nu goed van pas en kan ik mooi combineren en toepassen in het Hondenhotel. Er is daardoor ook de mogelijkheid om tijdens het verblijf een professionele trimbeurt in te plannen of een van onze andere (spa) behandelingen.